Nog enkele toegangskaarten beschikbaar voor KistKappe 2020


Zondag 5 januari zijn we gestart met de voorverkoop van KistKappe, editie 2020. We zijn erg verheugd dat binnen een mum van tijd meer dan tweederde van de beschikbare toegangskaarten verkocht zijn!
De overgebleven toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de Bruna; kom snel want op=op!
We willen een gratis en toegankelijk festival blijven, maar we willen, om toegang en voldoende ruimte voor de ‘echte’ KistKappers te blijven garanderen, de toeloop controleren.
Daarom hebben we een toegangskaart geïntroduceerd in de vorm van een ‘voorschot’ van 5 Euro. Deze toegangskaart kan bij KistKappe inkom geruild worden voor 2 consumptiebonnen plus één KistKappe jubileumbutton. Feitelijk is het dus nog steeds gratis! Ook de KistKappe 2020 jubileumeditie, vasteloavundj vri-jdig 21 februari, biedt weer een geweldige band, regionale topacts, en lokale (groëet-Neewieerter) artiesten, welke voor non-stop ‘reuring’ zullen zorgen en die allemaal via de kistjes ondersteund kunnen worden.
Mocht je geen kist meer hebben, geen probleem want deze zijn ook voor een kleine vergoeding te koop bij de Pinnenhof.

5 januari voorverkoop GRATIS jubileumeditie 2×11 KistKappe

De KistKappe organisatie werd vorige editie overrompeld door de grote toeloop van Kistkappers. Logistiek was dit tijdelijk een probleempje, maar gelukkig herstelde zich alles en kunnen we terugkijken op wederom een zeer geslaagd KistKappe. En dat al voor de 22e keer!!

We willen een gratis en voor iedereen toegankelijk festival blijven, maar we willen, om toegang en voldoende ruimte voor de ‘echte’ KistKappers te blijven garanderen, de toeloop controleren.
Daarom introduceren we een entreekaart in de vorm van een ‘voorschot’ van 5 Euro. Deze entreekaart kan bij KistKappe inkom geruild worden voor 2 consumptiebonnen plus één KistKappe jubileumbutton. Feitelijk is het dus nog steeds gratis!

De voorverkoop van het KistKappe start op 5 januari a.s. om 11:00u in De Pinnenhof. Het organiserende Klein mèr Neugter zal middels een ‘openbare repetitie’ voor een muzikale omlijsting zorgdragen. Ook zal de bar open zijn voor iedereen die het bemachtigen van een KistKappe entreekaart met een glaasje bier wil vieren!

Kaarten welke niet op 5 januari verkocht worden, zullen bij de Bruna verkrijgbaar zijn vanaf 6 januari. Het is misschien beter dit niet af te wachten en je entree veilig te stellen op 5 januari, want: op is op!

Ook de KistKappe 2020 jubileumeditie, vasteloavundj vri-jdig 21 februari, biedt weer een geweldige band, regionale topacts, en lokale (groëet-Neewieerter) artiesten, welke voor non-stop ‘reuring’ zullen zorgen en die allemaal via de kistjes ondersteund kunnen worden.
Mocht je geen kist meer hebben, geen probleem want deze zijn ook voor een kleine vergoeding te koop bij de Pinnenhof.

Graag tot 5 januari a.s. in de Pinnenhof!!

Bloaskepèl Klein mèr Neugter